Kesecik Gündem Beraat Kandili Mesajı

Şaban ayının on beşinci gecesi olan ve Ramazan-ı Şerif'i müjdeleyen Berat Kandili'ne kavuşmuş olmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan bu gece, gönüllerin rahmet talebiyle Allah'a yöneldiği, her türlü dileğin arz edildiği ve hayırlı olanın talep edildiği bulunmaz bir fırsattır.


​​Böyle kıymetli geceler; bizlere Rabb'imizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici ve bağışlayıcı olmayı da öğretir. Bu gecelerde dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hataları telafi yoluna gitmeliyiz. Gecenin feyz ve bereketinden istifade etmek, İlahî rahmet ve mağfirete mazhar olabilmek için bu müstesna zaman dilimlerini bir fırsat olarak değerlendirmeli, berekete dönüştürmeliyiz.


​​Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek dualarımızın kabulünü, milletimiz ve tüm İslam âleminin huzura ermesini, Bu mübarek gecenin hürmetine Yüce Mevlâ'dan temenni ediyor; tüm Kesecik'li hemşehrilerimin ve İslam âleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyorum.


Kesecik Gündem Yönetimi
       Hüseyin KAPICI

full-width


Yorum Yaz

Yorum Kuralları
1- Nezaket Kuralı
2- Hakaret ve Küfür
3- İlgili Yorum
4- Bağlantılar ve Reklamcılık
5- Türkiye Cumhuriyeti Yasaları Geçerlidir
Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Bağlantı Metnini Okuyunuz.
Bağlantı Metni Oku

Daha yeni Daha eski