Sitemiz Üzerindeki Yayınlar Hakkında Duyuru



 Sayın Kesecik Gündem Takipçileri,

              2021 Yılında Başladığımız Kesecik Gündem Projesine Başlayalı Tam Bir Yıl Oldu. Bu Süre Zarfında Kesecik Gündem Siz Değerli Takipçilerimiz Sayesinde Kocaman Bir Aile Olduk.

             Web Sitemiz ve Sosyal Medya Hesaplarımız da Elimizden Geldiğince Mahallemiz den Görsel Medya ve Haberleri Yayınlamaya Çalıştık. Yeri Geldi Güzel Seydişehir’imizin Güçlü Haber Sitelerinden Alıntı ve Kaynak Göstererek Haberler Paylaştık. Yeri Geldi Kesecik Derneği Facebook Hesabından Haberler Aldık Ancak Kesecik Derneği Başkanının Son Açıklamasından Sonra Alıntı Olarak Resim, Video ve Haberler Kesecik Gündem Web Sitemizde Yayınlanmayacaktır. Neden Bu Şekilde Bir Açıklama Yoluna Gitti Anlamış Değilim. Sonuçta Bizde Mahallemiz için Çalışıyoruz ve Özellikle Bizim Gibi Gurbetçilerimizin Mahallemizden Haberler Alması Bizim İçin Önemlidir. 

  (Açıklama : https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid03574CoiLQeZMSfBsXqRKv9ZkcZyYUgpGwoF5ECmT7u88odaB9LqwY43MxWXasGH22l&id=223548734329638 )        

   Açıklamadaki Dernek Başkanının Mesajı;

"Muhterem Hemşerilerimiz Derneğimiz Kamu kurumu olup Her yıl Valilikçe Denetime Tabidir Yönetim Olarak köyümüze hizmet Ediyoruz Derneğimizin Üç tane Sosyal sitesi vardır 1cisi Kesecik sosyal yardımlaşma ve Dayanışma İsmiyle, İkincisi Wapsat Gurubu,üçüncüsü Kesecik ilk okul Mezunlarında Köyümüze Yapilan hizmetleri ve etkinlikler,Düğünler,Cenaze ve Taziye bildirimlerini Paylaşımlarda bulunuyoruz Buralarda onur kırıcı,incitici ve siyasi yorumlardan lütfen yapılmasın ayrıca Bu sosyal siteler harici derneğimizin ismini ve resmini kullananlar Hakkında Kanuni işleme Tabi olacaklardır.Derneğimizde gönüllü olarak görev almak isteyenler Derneğimiz üye olabilirler herkese açıktır buyursunlar Şimdiye kadar Köyümüze Yapilan Hizmetlerde Belediye Başkanları Muhtarlar ve DERNEK Başkanlarına Yönetim ve Denetim kurumlarına Emeği geçenlere Yardımda bulunanlara Çok Teşekkür Ederiz. Ölenlerede Allahdan Rahmet Dileriz Köyümüze Hizmet Etmeye Devam Yönetim Kurulu Adına Durmuş ORAKCI DERNEK BAŞKANI"

Kesecik Gündem Sitesi Olarak Telif Hakkı Kısmında “Uyar ve Kaldır” Prensibini Benimsemişizdir. Site Yönetimi Olarak Hak iddia Edilen Konuda Uyarılmadan Haber verilmeden Yapılan Hukuki İşlemlerden Site Yönetimi, Editörler, Yazarlar Sorumlu Tutulamaz.  Bu Siteye Giren Her Kullanıcı Bu Duyurudan Haberdar Olmuş Sayılır.

İlgili Bildiriyi Aşağıdaki adresten Okuyabilirsiniz.

https://kesecikgundem.blogspot.com/p/telif-hakk.html

Mahallemiz Dışında Olmam Sebebi ile Mahallemiz den Haber ve Görsel Medya Paylaşımları Anlık Yapamıyorum.

 Bu Sebeptendir. Kesecik Gündem Projesinde İletişim Kısmını Devamlı Etkin Kullanışlı Bir Hale Getirmek İçin Uğraşıyoruz. Web Sitemiz ve Sosyal Medya Hesaplarımızda Mahallemiz den Haber, Video ve Resim Gönderecek veya Köşe Yazarlığı Yapacak Gönüllü Editörlere İhtiyacımız vardır.

Desteklerinizi Bekliyorum.

 Kesecik Gündem Yönetimi

         Hüseyin KAPICI

         +90 546 661 8961

İletişim Adreslerimiz

gundemkesecik@gmail.com

https://kesecikgundem.blogspot.com/p/iletisim.html


 Sosyal Medya Hesaplarımız.

Facebook        : https://facebook.com/kesecikgundem/
Instagram       : https://www.instagram.com/kesecikgundem/
Twitter             : https://twitter.com/kesecikgundem
WhatsApp       : https://chat.whatsapp.com/EKgDmL9mVJE7fWZCsjPhUy
Telegram         : https://t.me/kesecikgundem
Youtube           : https://www.youtube.com/hashtag/kesecikgündem

full-width

Yorum Yaz

Yorum Kuralları
1- Nezaket Kuralı
2- Hakaret ve Küfür
3- İlgili Yorum
4- Bağlantılar ve Reklamcılık
5- Türkiye Cumhuriyeti Yasaları Geçerlidir
Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Bağlantı Metnini Okuyunuz.
Bağlantı Metni Oku

Daha yeni Daha eski