Ketenli Derneğinden 6 Tır Yardım

Kaçaroğlu, 2023’e kadar asla durmak yok görev süresince özellikle Derneğimizin yardım faaliyetleri anlamında ayrıca Sosyal ve Kültürel anlamda Konya’da ilk 3 derneğe girmeyi hedefledik

Ketenli Derneği Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu,  Yurt İçi ve Yurt dışında yaptıkları yardım faaliyetlerini açıkladı.

Kaçaroğlu, ‘’ Ketenli Derneği  Konya, Seydişehir ve her yerde adı ve bahsi geçen bir dernek haline gelmiştir bundan sonra Dernek her yerde ciddi anlamda Faaliyet yürütmeye devam edeceğinden eminim dedi. Yaklaşık 4.5 yıldır Derneğimizi buralara getire bilmek için Başta Yönetim Kurulumuzla, Gönüllülerimizle ve tabi  en önemlisi tüm Hemşerileriyle tek yumruk olduk.’’ dedi.

Kaçaroğlu, ‘’2023’e kadar asla durmak yok görev süresince özellikle Derneğimizin yardım faaliyetleri anlamında ayrıca Sosyal ve Kültürel anlamda Konya’da ilk 3 derneğe girmeyi hedefledik. Hayırseverlere teşekkür ediyorum.

Yaptığımız yardımlar, 1450 Adet Battaniye, 750 Adet Sünger, 800 Adet Gıda Kolisi, 250 Koli Çocuk Bezi, 52 Ton Kömür, 200 Çift Kışlık Ayakkabı, 200 Adet Kışlık Yetişkin Elbise, 100 Adet Kışlık Çocuk Elbise. Derneğimiz Toplamda 6 Tır yardımda bulunmuştur. Organizasyona katkıda bulunan Esnaflarımıza ve Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Allah yaptıkları yardımları kabul etsin’’ dedi.

 

 Kaynak : Seydişehir Gündem

Yorum Yaz

Yorum Kuralları
1- Nezaket Kuralı
2- Hakaret ve Küfür
3- İlgili Yorum
4- Bağlantılar ve Reklamcılık
5- Türkiye Cumhuriyeti Yasaları Geçerlidir
Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Bağlantı Metnini Okuyunuz.
Bağlantı Metni Oku

Daha yeni Daha eski